854966

ProClip

Will cover some controls on the Technology Package models.

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

Artikel nr 854966 - Center mount

EAN: 7320288549668Artikel nr 854966 passar till:

  • Mazda 3 14-18
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela instruktionen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet. Pressa in den medsända springöppnaren i springan mellan instrumentpanelen och ramen som omger luftgallren, för att vidga springan. Pressa in fästets böjda överdel i springan intill springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.
 
2. Press in springöppnaren i springan som delar kontrollpanelen ovanför klimatkontrollen, för att vidga springan. Pressa fästets nederdel framåt så den vinklade kanten hakar fast i springan intill springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.
 
3. och 4. ProClip färdigmonterad.

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: