736209

Hållare med lås

Aktiv hållare för fast installation. Med easy-switch system och kulled. Med USB Host. Passar för enheter med OtterBox uniVERSE skal. 2 nycklar ingår.

Denna hållare är det perfekta valet när du vill ha din enhet fastlåst säkert på plats och ändå lätt åtkomlig. Modellspecifik passform för enheter med scanner frame. Hållaren är har en extra robust design för extra säkert grepp och är utrustad med ett lås. För att ta bort enheten från hållaren krävs en nyckel (två nycklar ingår). Med USB host port.
 
En aktiv hållare för fast installation som ansluts innanför instrumentbrädan ger en diskret och proffsig montering utan lösa kablar hängande över instrumentbrädan. Snyggt, bekvämt och trafiksäkert! 12/24 Volt. Produkten är E-märkt. Strömkabeln på hållaren skall anslutas via 2 A säkring. Bör monteras av fackman. Hållaren är utrustad med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bra på skärmen, eller skifta mellan stående och liggande läge. Vinklingsbar 17° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med 4 mm AMPS-hål. Tillverkad av svart ABS/Acetal plast. Tillverkad i Sverige. Montera hållaren på valfri slät yta eller Piedestalfäste (PM-fäste) i lastbil, truck, distributionsfordon, lager etc.
 
Easy-switching system:
Med easy-switching systemet kan du uppgradera endast hållaren, och behålla installerade kablar. Det sparar dig mycket tid! När du uppgraderar till en ny enhet behöver du inte längre göra en full installation. Samma gäller för underhåll i händelse av garanti eller skada. Du kopplar helt enkelt bort hållaren från laddkabeln via Molex 6-pin snabbkontakten, och sedan kopplar du in den nya hållaren. Bytet är klart på några få sekunder.

Artikel nr 736209

EAN: 7320287362091Artikel nr 736209 passar till:

  • Samsung Galaxy Tab Active Pro T540/T545/T547/T547U
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Att fästa USB-kabeln på hållare: Anslut USB-kabeln i kontakten. Placera fästet över kabeln och skruva fast det med de medsända skruvarna och verktyget.
 
2. Att fästa hållaren: Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
 
3. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren. Pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Pressa låsblocket nedåt. Tryck in knappen för att låsa.
Att ta bort enheten ur hållaren: Lås upp låset med den medsända nyckeln. Dra låsblocket uppåt. Dra enhetens överdel ut ur hållaren, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.
 
4. Hållaren färdigmonterad.