241631

Fäste

Rail mount för OtterBox uniVERSE mobil skal. Med kulled. (Kan blockera kamera på vissa enheter.)

Ha din mobil monterad när du kör så har du den alltid inom bekvämt syn- och räckhåll! Rail mount för användning med valfri OtterBox uniVERSE mobil skal. Klicka/skjut telefonen enkelt på plats på skenfästet med ett enhandsgrepp. För smidig montering med perfekt, stadig passform. Snyggt, diskret och bekvämt.
 
Detta fäste kan blockera kameran på vissa enheter.
 
Fästet är utrustat med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bra på skärmen, eller skifta mellan stående och liggande läge. Vinklingsbar 17° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med 4 mm AMPS-hål. Tillverkad av svart ABS/Acetal plast. Tillverkad i Sverige. Färg: svart. Monteras på ProClip monteringsplattform eller Piedestalfäste.

Artikel nr 241631

EAN: 7320282416317MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.

1. Lossa på skruven mitt i fästet så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan.

2. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.

3. Placera enheten med uniVERSE skal på plats: Placera enheten ovanför fästet och skjut det nedåt på fästet så att det snäpper fast.
Ta bort enheten med uniVERSE skal: Dra enheten rakt uppåt bort från fästet.

4. Hållaren färdigmonterad.