Logga in...

MoveClip

MultiMoveClip: Komplett set. Innehåller 1 MultiMoveClip, 2 adapterplattor, skruvar ingår. Med frigörelseknapp.

MultiMoveClip är valet för dig som enkelt vill kunna byta mellan olika hållare på samma ProClip. Smidigt om du har fler mobiler i hushållet, eller vill kunna placera GPS:en där mobilen vanligtvis sitter. Du fäster MultiMoveClip på din ProClip i bilen och sedan är den klar att använda tillsammans med valfria hållare. Dina hållare sitter på plats lika stadigt som om de var fastskruvade direkt på ProClip.

 

MultiMoveClip passar tillsammans med alla Brodits hållare med kulled. Det finns två storlekar på kulled och för att passa till hållare med den mindre storleken medföljer två adapterplattor. Kombinerar du MultiMoveClip med artikelnummer 215504 passar den även hållare utan kulled.

  • Artikel nr: 215503
  • EAN: 7320282155032

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.

Det finns två storlekar på kulled. Den större kulleden passar direkt i MultiMoveClip. För att den mindre kulleden ska passa i MultiMoveClip behöver du använda den medföljande adapterplattan. Jämför kulleden på din hållare med den ritade bilden för att avgöra vilken storlek din kulled har. För att vara säker kan du alltid testa att sätta i hållaren utan adapterplatta; sitter den löst eller glappar behöver du använda adapterplattan.

1. Om du har en hållare med liten kulled: Pressa fast adapterplattan på kulleden.

2. Placera MultiMoveClip på önskad plats och skruva fast med de medsända skruvarna.

3. För att sätta i hållaren: Skjut in hållaren i MultiMoveClip uppifrån och ned.
För att ta bort hållaren: Tryck in spärrknappen på MultiMoveClips överdel. Skjut samtidigt hållaren uppåt ut ur MultiMoveClip.

4. MultiMoveClip färdigmonterad. Du kan nu enkelt skifta mellan två hållare.

Relaterade produkter