Logga in...

Passiv hållare med kulled

Justerbar hållare. Passar enheter med skins.

Med din iPhone i en hållare monterad i bilen har du den alltid inom bekvämt räckhåll. Hållaren är monterade på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Det är enkelt att sätta iPhonen i hållaren, och att ta bort den ur hållaren. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

  • Artikel nr: 875214
  • EAN: 7320288752143

Artikel nr 875214 passar till:

  • Apple iPhone 2G
  • Apple iPhone 3G
  • Apple iPhone 3GS
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Bilderna på anvisningen kan skilja sig något från den hållare du har fått, men monteringen sker på samma sätt.  
 
1. Anpassa hållaren efter din enhet: Lossa på skruvarna på hållarens baksida så att hållarens sidor kan justeras. Placera enheten i hållaren. Pressa ihop hållarens sidor så att enheten sitter stadigt på plats. Skruva åt skruvarna på hållarens baksida.  
 
2. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan.  
 
3. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva några varv på skruven, bara så att gängan börjar ta. Dra ut hållaren och håll den lätt i spänn, skruva samtidigt fast skruven så att hållaren dras fast mot kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: