Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som du fäster på bilens instrumentbräda. Den utgör en monteringsplattform för mobiltelefoner och andra enheter som du vill ha inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, snyggt och bekvämt! ProClip har perfekt passform, den är unikt framtagen efter varje bilmodell och ger en stabil bas för installationer.

 

ProClip är enkel att montera. Bygeln snäpps helt enkelt fast i springor i instrumentbrädan; du behöver inte borra hål, inte använda specialverktyg eller plocka isär instrumentbrädan. Tillverkad av svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer. Monteringsplattan är försedd med förborrade hål som förenklar montering av utrustning på ProClip. Hålen passar Brodits samtliga hållare och andra produkter med standardhål, hålbilden består av en omgång AMPS-hål samt två omgångar dubbel-hål placerade i olika höjd.

  • Artikel nr: 855253 - Center mount
  • EAN: 7320288552538

Artikel nr 855253 passar till:

  • Alfa Romeo Giulia 17-21
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Press in den medsända springöppnaren i springan vid kanten på ramen som omger luftgallren, för att vidga springan. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpremsan på ProClip-fästet.
 
2. Pressa in fästets vinklade nederdel i springan bredvid springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.
 
3. Dra ProClip-fästets överdel uppåt och pressa in den vinklade kanten på fästets överdel i springan nedanför informationsdisplayen.
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: