Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som du fäster på bilens instrumentbräda. Den utgör en monteringsplattform för mobiltelefoner och andra enheter som du vill ha inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, snyggt och bekvämt! ProClip har perfekt passform, den är unikt framtagen efter varje bilmodell och ger en stabil bas för installationer.

 

ProClip är enkel att montera. Bygeln snäpps helt enkelt fast i springor i instrumentbrädan; du behöver inte borra hål, inte använda specialverktyg eller plocka isär instrumentbrädan. Tillverkad av svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer. Monteringsplattan är försedd med förborrade hål som förenklar montering av utrustning på ProClip. Hålen passar Brodits samtliga hållare och andra produkter med standardhål, hålbilden består av en omgång AMPS-hål samt två omgångar dubbel-hål placerade i olika höjd.

 

Se demo video 

  • Artikel nr: 855239 - Center mount
  • EAN: 7320288552392

Artikel nr 855239 passar till:

  • Toyota Avensis 16-19
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Pressa in den ena medföljande springöppnaren i springan mellan ramen som omger informationsdisplayen och mittkonsollen, för att vidga springan. Pressa in fästets frästa nederdel i springan bredvid springöppnaren. Säkerställ så den går hela vägen in. Avlägsna springöppnaren.  
 
2. Pressa in de båda medföljande springöppnarna i springan vid luftgallrets nederkant, för att vidga springan.  
 
3. Pressa in fästets vinklade överdel i springan mellan springöppnarna. Avlägsna springöppnarna.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: