Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som du fäster på bilens instrumentbräda. Den utgör en monteringsplattform för mobiltelefoner och andra enheter som du vill ha inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, snyggt och bekvämt! ProClip har perfekt passform, den är unikt framtagen efter varje bilmodell och ger en stabil bas för installationer.

 

ProClip är enkel att montera. Bygeln snäpps helt enkelt fast i springor i instrumentbrädan; du behöver inte borra hål, inte använda specialverktyg eller plocka isär instrumentbrädan. Tillverkad av svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer. Monteringsplattan är försedd med förborrade hål som förenklar montering av utrustning på ProClip. Hålen passar Brodits samtliga hållare och andra produkter med standardhål, hålbilden består av en omgång AMPS-hål samt två omgångar dubbel-hål placerade i olika höjd.

 

Se demo video 

 

 

  • Artikel nr: 855173 - Center mount
  • EAN: 7320288551739

Artikel nr 855173 passar till:

  • Audi A4 Allroad 17-19
  • Audi A4 Avant 16-19
  • Audi A4 Sedan 16-19
  • Audi A5 17-19
  • Audi S5 17-19
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
Detta ProClip-fäste kan monteras längs hela instrumentbrädans panel.  
   
1. Pressa in den medsända springöppnaren i springan mellan panelerna som delar mittkonsollen i två, för att vidga springan. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejprremsan på ProClip-fästet.  
   
2. Pressa in fästets vinklade överdel i springan bredvid springöppnaren. Haka fast fästets vinklade överdel i springan genom att pressa inåt samtidigt som nederdelen förs framåt. Avlägsna springöppnaren.  
   
3. Pressa fästets nederdel uppåt så den frästa nederkanten kan gå in i luftgallrets nederkant och den dubbelhäftande tejpen fäster.  
   
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: