Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som du fäster på bilens instrumentbräda. Den utgör en perfekt monterinsplattform för mobiltelefoner eller andra enheter som du vill ha inom räckhåll i bilen. Trafiksäkert, snyggt och bekvämt!

 

ProClip har perfekt passform, den är unikt framtagen efter varje bilmodell och ger en stabil bas för installationer. Och ProClip är enkel att montera. Bygeln snäpps helt enkelt fast i springor i instrumentbrädan; du behöver inte borra hål, inte använda specialverktyg eller plocka isär instrumentbrädan. Tillverkad av svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

 

View demo video 

  • Artikel nr: 855075 - Center mount
  • EAN: 7320288550756

Artikel nr 855075 passar till:

  • Citroen Nemo 08-19
  • Fiat Fiorino 08-19
  • Peugeot Bipper 08-19
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Pressa in den medföljande springöppnaren i springan under den lite utskjutande delen på stereons undersida, för att vidga springan. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpremsan. Pressa fästets vinklade överdel uppåt och in i springan bredvid springöppnaren. För fästets nederdel nedåt så den vinklade överdelen hakar fast bakom stereon. Avlägsna springöppnaren.  
   
2. Pressa in springöppnaren i springan mellan klimatpanelen och den omgivande ramen, för att vidga springan. För fästets vinklade nederdel framåt/nedåt.  
   
3. Pressa in den högra kanten av fästets vinklade nederdel in i springan bredvid springöppnaren. Avlägsna springöppnaren och pressa in den igen i springan på andra sidan om fästet. Pressa in fästets vinklade vänsterdel in i springan bredvid springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
   
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: