Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854960 - Center mount
  • EAN: 7320288549606

Artikel nr 854960 passar till:

  • Lexus IS Convertible Series 16-21
  • Lexus IS Series 14-21
  • Lexus RC Series 14-22
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Denna ProClip kan även placeras på det vänstra luftgallret.

1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på tejpremsan på ProClip-fästet. Pressa in den medföljande springöppnaren i springan mellan mittkonsollens kontrollpanel och den omgivande ramen, för att vidga springan. Press in fästets vinklade nederdel i springan intill springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.

2. Pressa fästet uppåt/framåt mot luftgallrets överdel.

3. Pressa in springöppnaren i springan mellan ramen som omger luftgallret och den stoppade delen av instrumentbrädan ovanför gallret, för att vidga springan. Haka fast fästets vinklade överdel i springan intill springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.

4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: