Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854896 - Center mount
  • EAN: 7320288548968

Artikel nr 854896 passar till:

  • Mercedes Benz E-Class, Sedan 14-16
  • Mercedes Benz E-Class, Stationwagon 14-16
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Detta ProClip består av två delar.  
Del 1. Monteringsdel  
Del 2. Monteringsplatta.  
 
1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Pressa in den medsända springöppnaren i springan mellan ramen som omger displayen och instrumentbrädan, för att vigda springan.  
 
2. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på Del 1. Pressa in den spårfrästa kanten på Del 1 i springan brevid springöppnaren, men låt inte tejpen fästa ännu. Pressa tills du hör/känner att den snäpper fast. Pressa Del 1 nedåt så att tejpen fäster. Avlägsna springöppnaren.  
 
3. Öppna upp de förborrade hålen i Del 2 med en skruvmejsel. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på Del 2. Placera Del 2 på Del 1 så att hålen passar. Skruva fast Del 2 på Del 1 med de medsända skruvarna.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: