Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt - du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854889 - Center mount
  • EAN: 7320288548890

Artikel nr 854889 passar till:

  • Volkswagen Golf Alltrack 17-20
  • Volkswagen Golf VII 13-20
  • Volkswagen Golf VII Sportscombi 13-20
  • Volkswagen Golf VII Variant 13-20
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Det är viktigt att detta ProClip placeras exakt enligt bilderna.
 
1. Använd den medsända våtservetten för att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Pressa in den medsända springöppnaren i springan som omger luftgallren och instrumentbrädan, för att vidga springan (se bild 2). Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet. Ställ luftgallret rakt ut så du ser in ordentligt. För in fästets vinklade nederdel i underkant av luftgallret. Känn så den vinklade kanten fäster i springan inne i luftgallret ordentligt. Var noggrann så du inte för in fästet för långt.
 
2. Pressa in fästets överdel i springan bredvid springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.
 
3. Pressa på fästet så du känner att det sitter ordentligt och tejpen får fäste.
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: