Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854885 - Center mount
  • EAN: 7320288548852

Artikel nr 854885 passar till:

  • Skoda Octavia III 13-17
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Detta ProClip-fäste kan placeras på valfri plats inom luftgallrets bredd.

1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Pressa in den medsända springöppnaren i springan mellan ramen som mittkonsollens kontrollpanel, för att vidga springan. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet.

2. Pressa in den vinklade kanten på fästets nederdel i springan brevid springöppnaren.

3. Pressa fästets överdel framåt och samtidigt nedåt så fästets överdel går in vid luftgallrets överkant. Släpp fästet så det böjer sig tillbaka och tejpen fäster i överkanten av luftgallret. Avlägsna springöppnaren.

4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: