Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854813 - Center mount
  • EAN: 7320288548135

Artikel nr 854813 passar till:

  • Mercedes Benz A-Class 13-18
  • Mercedes Benz CLA-Class 13-19
  • Mercedes Benz GLA-Class 13-19
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på de dubbelhäftande tejpremsorna på fästet. Pressa in den medsända springöppnaren i springan mellan ramen som omger luftgallret och instrumentbrädan. Pressa in fästets vinklade nederdel i springan intill springöppnaren. Pressa uppåt på fästets nederdel så att den vinklade kanten går helt i springan. Avlägsna springöppnaren.  
   
2. Pressa in den medsända springöppnaren i springan mellan ramen som omger luftgallret och instrumentbrädan. Dra fästets överdel uppåt och haka fast den vinklade kanten i springan intill springöppnaren. Pressa nedåt på fästets överdel så att den vinklade kanten går helt i springan. Avlägsna springöppnaren.  
   
3. Detta ProClip kan placeras på valfritt luftgaller (gäller ej luftgallret på vänster sida om ratten). Du kan ha flera ProClip monterade samtidigt. Fästet kan monteras både i vertikalt och horisontalt läge.  
   
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: