Logga in...

ProClip

ONLY for models with 4,3" display.

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854652 - Angled mount
  • EAN: 7320288546520

Artikel nr 854652 passar till:

  • Dodge Journey 11-22
  • Fiat Freemont 11-21
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Detta ProClip består av två delar: Del 1: Monteringsdel (den minsta delen). Del 2: Monteringsplatta.

1. Pressa in de medsända springöppnaren mellan ramen som omger mittkonsolen och instrumenträdan, för att vidga springan.

2. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på Del 1. Pressa in den tunna kanten på Del 1 i springan mellan springöppnarna. Pressa del 1 åt höger tills du hör/känner att den tunna kanten snäpper fast och tejpen fäster. Avlägsna springöppnarna.

3. Öppna upp de förborrade hålen i Del 2 med en skruvmejsel. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på Del 2. Placera Del 2 på Del 1 så att hålen passar (tejpen på vänster sida). Skruva fast Del 2 på Del 1 med de medsända skruvarna. Pressa fästet åt höger och dra åt skruvarna.

4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: