Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854650 - Angled mount
  • EAN: 7320288546506

Artikel nr 854650 passar till:

  • Lancia Grand Voyager 12-16
  • Lancia Voyager 12-16
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Pressa in den medsända sprignöppnaren mellan klimatanläggningens kontrollpanel och den omgivande ramen för att vidga springan. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet. Pressa in yttersta spetsen av fästets vikta nederdel i springan intill springöppnaren.  
 
2. Pressa fästet uppåt mot luftgallret, pressa samtidigt framåt på fästets nederdel så att den vikta kanten går helt in i springan.  
 
3. Dra fästets överdel uppåt och haka fast den vinklade kanten över luftgallrets nederkant. Pressa nedåt på fästets överdel så att tejpen fäster ordentligt. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: