Logga in...

ProClip

ONLY for Premium.

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 854465 - Center mount
  • EAN: 7320288544656

Artikel nr 854465 passar till:

  • Peugeot 5008 10-17
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Använd den medsända våtservetten till att rengöra området där ProClip-fästet ska monteras. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-fästet. Pressa in den medsända springöppnaren mellan ramen som omger luftgallret och instrumentbrädan för att vidga springan. Pressa in fästets vinklade överdel i springan intill springöppnaren.  
 
2. Avlägsna springöppnaren. Pressa nedåt på fästets överdel så att den vinklade kanten går helt i springan. Pressa panelen som omger luftgallret framåt, så det snäpper på plats.  
 
3. Pressa in springöppnaren mellan panelen som omger luftgallret och mittkonsolen. Dra fästets nederdel nedåt och haka fast den vinklade kanten i springan intill springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: