Logga in...

ProClip

NOT for models with glove compartment.

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 853436 - Angled mount
  • EAN: 7320288534367

Artikel nr 853436 passar till:

  • Volkswagen Caddy 04-15
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

1. Avlägsna skyddsplasten på de dubbelhäftande tejpremsorna på ProClip-hållaren. Pressa in hållarens vikta vänsterdel i springan mellan ramen som omger kontrollpanelen och instrumentbrädan.  
 
2. Pressa hållarens högerdel mot handskfacket så att den vikta vänsterdelen hakar fast bakom ramen som omger kontrollpanelen. Pressa in den medsända springöppnaren mellan handskfacket och instrumentbrädan för att vidga springan.  
 
3. Pressa framåt på hållarens högra sida så att den spårfrästa högerdelen snäpper fast i springan ovanför springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: