Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 853318 - Center mount
  • EAN: 7320288533186

Artikel nr 853318 passar till:

  • Ford F-Series 150 04-08
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

1. Pressa in den medsända springöppnaren mellan panelen som omger luftgallret och instrumentbrädan för att vidga springan. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-hållaren.  
 
2. Håll hållaren i 45-graders vinkel mot instrumentbrädan och pressa in den vikta vänsterdelen i springan ovanför springöppnaren. För hållaren mot luftgallret, pressa samtidigt in hela den vikta vänsterdelen i springan. Avlägsna springöppnaren.  
 
3. Pressa in springöppnaren mellan panelen som ogmer luftgallret och kontrollpanelen. Pressa framåt på hållarens högra sida så att den vinklade högerdelen går helt i springan ovanför springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: