Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 853307 - Angled mount, Low
  • EAN: 7320288533070

Artikel nr 853307 passar till:

  • Chevrolet Avalanche 03-06
  • Chevrolet Silverado 03-06
  • Chevrolet Suburban 03-06
  • Chevrolet Tahoe 03-06
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

1. Pressa in den medsända springöppnaren mellan ramen som omger myntfacket och instrumentbrädan för att vidga springan. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-hållaren.  
 
2. Pressa in hållarens vikta vänsterdel i springan nedanför springöppnaren. För hållarens högerdel åt höger så att den vikta vänsterdelen hakar fast bakom ramen som omger myntfacket. Avlägsna springöppnaren.  
 
3. Pressa in springöppnaren i instrumentbrädans sidovägg. Pressa nedåt/framåt på hållarens högra sida så att den vinklade högerdelen snäpper fast i springan intill springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: