Logga in...

ProClip

ProClip är en monteringsbygel som monteras på bilens instrumentbräda. På ProClip kan du montera t ex en hållare till mobiltelefonen eller handdatorn. Trafiksäkert och bekvämt -du har alltid din mobiltelefon, handdator etc. inom bekvämt räckhåll. ProClip är speciellt utformad till varje bilmodell och går snabbt och lätt att montera. Monteringen skadar inte bilens inredning och du behöver inga specialverktyg. Tillverkad i svart ABS-plast. Monteringsanvisning medföljer.

  • Artikel nr: 853306 - Center mount, Low
  • EAN: 7320288533063

Artikel nr 853306 passar till:

  • Chevrolet Avalanche 03-06
  • Chevrolet Silverado 03-06
  • Chevrolet Suburban 03-06
  • Chevrolet Tahoe 03-06
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

1. Pressa in den medsända springöppnaren mellan ramen som omger myntfacket och konsolen för att vidga springan. Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på ProClip-hållaren.  
 
2. Pressa in hållarens vikta högerdel i springan ovanför springöppnaren. För hållaren åt vänster så att den vikta högerdelen hakar fast bakom ramen till myntfacket. Avlägsna springöppnaren.  
 
3. Pressa in springöppnaren i springan i konsolens sidovägg. Pressa framåt på hållarens vänstra sida så att den vinklade vänsterdelen snäpper fast i springan ovanför springöppnaren. Avlägsna springöppnaren.  
 
4. ProClip färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt en hållare på ditt ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt hållare till din enhet här: