Logga in...

Hållare med låsning

Passiv hållare. Kulförsedd låsningsdel.

Denna hållare är det perfekta valet när du vill ha din enhet fastlåst säkert på plats och ändå lätt åtkomlig. Modellspecifik passform. Hållaren är tillverkad av extra stark plast och utrustad med ett kulförsett låsblock. Montera hållaren på valfri slät yta eller Piedestalfäste (PM-fäste) i lastbil, truck, distributionsfordon, lager etc. Du har full tillgång till kamera och alla knappar och utgångar när enheten sitter i hållaren.

 

Hållaren är utrustad med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bra på skärmen, eller skifta mellan stående och liggande läge. Vinklingsbar 15° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med förborrade AMPS-håll. Tillverkad i Sverige. Tillverkad av högklassig ABS och Acteal plastic. Färg: svart. Enheter bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. En montering av en enhet i ett fordon sker alltid på kundens eget ansvar.

  • Artikel nr: 741022
  • EAN: 7320287410228

  • Bredd: 285 mm
  • Höjd: 240 mm
  • Djup: 81 mm
  • Volym: 5540 cm³
  • Vikt: 536 g

Artikel nr 741022 passar till:

  • Logic Instrument Fieldbook K122
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden och skruva fast den. Dra först åt skruven hårt, lossa den sedan så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.      
    
2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Pressa låsningsdelen nedåt för att låsa.  
   
3. Att ta bort enheten ur hållaren: Pressa låsningsdelen uppåt. Pressa uppåt på hållarens överdel och dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.  
   
4. Hållaren färdigmonterad.