Logga in...

Passiv hållare med kulled

För alla versioner med pistolgrepp. Justerbar vridbar topp för extra säkert grepp.

Modellanpassad hållare med perfekt passform för alla Zebra MC3300 versioner med pistolgrepp. Vridbar topp för extra säkert grepp. Robust design, mycket stark konstruktion för professionellt bruk varje dag i tuffa miljöer. Ha din enhet i en passiv hållare, så har du den alltid inom bekvämt räckhåll! Snyggt, diskret och bekvämt.

 

Hållaren är utrustad med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln på enheten. Vinklingsbar 17° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med AMPS-hål. Tillverkad av svart ABS/Acetal plast. Tillverkad i Sverige. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

  • Artikel nr: 711040
  • EAN: 7320287110401

  • Bredd: 71 mm
  • Höjd: 214 mm
  • Djup: 77 mm
  • Volym: 1170 cm³
  • Vikt: 263 g

Artikel nr 711040 passar till:

  • Zebra MC3300
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. För att justera topp-armen: Lossa de två skruvarna i hållaren med den medsända nyckeln. Dra ut armen till max-längd. Placera enheten i hållaren. Vrid topp-delen så att den hamnar över enheten och pressa den nedåt. Vrid försiktigt bort topp-delen och ta bort enheten ur hållaren utan att ändra armens position. Dra åt skruvarna i hållaren för att låsa fast armen.  
 
2. För att montera hållaren: Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
 
3. För att sätta enheten i hållaren: Placera enheten ovanför hållaren. Pressa den rakt ned i hållaren. Vrid topp-delen ovanför enheten.  
För att ta bort enheten från hållaren. Vrid topp-delen så att enheten släpps fri. Dra ut enheten rakt ut ur hållaren.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: