Logga in...

Hållare med låsning

Passiv hållare med kulförsedd låsningsdel. Passar enhet både med och utan Kick-Stand med Hand-Strap.

Hållare med låsning används när du vill ha din surfplatta extra stadigt på plats. Hållaren har en låsningsfunktion med fjädrande kula, den håller din enhet i ett fast grepp i hållaren. Du kan ansluta exempelvis en laddkabel till enhet när den sitter i hållaren.

 

Hållaren är perfekt även för butiken eller på mässan - överallt där du vill använda din Getac utan att den enkelt kan flyttas. Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast. Passar enhet både med och utan handstrap.

  • Artikel nr: 541860
  • EAN: 7320285418608

Artikel nr 541860 passar till:

  • Getac RX10
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva fast hållaren på monteringsplattan. Dra åt skruven så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
   
2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Skjut låsningsdelen nedåt.  
   
3. Att ta bort enheten ur hållaren: Skjut låsningsdelen uppåt. Dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.  
   
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter