Logga in...

Hållare med låsning

Hållare för Kabelanslutning, med fly lead. Kullförsedd låsningsdel. Passar enhet både med och utan handstrap.

Denna hållare används när du vill ha din enhet extra stadigt på plats och ändå lättåtkomlig.

 

Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast och är utrustad med en kullåsning. Hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Du skiftar enkelt mellan stående och liggande läge genom att vrida hållaren till önskad position.  

Surfplattor bör inte monteras på en bils instrumentbräda om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. ProClip (Brodits monteringbygel för fordon) är anpassad för montering av mindre enheter såsom mobiltelefoner och GPS-enheter, ProClip är inte anpassad för tunga enheter som surfplattor. I vissa bilar sitter ProClip extra stadigt och kan då användas även för montering av en surfplatta. Om du vill sätta en surfplatta på bilens instrumentbräda måste varje kombination av surfplatta-bil granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Hänsyn bör då tas till placering, samt hur stadigt ProClip sitter och vilken storlek av surfplatta du önskar använda. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar.

 

En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 541783
  • EAN: 7320285417830

Artikel nr 541783 passar till:

  • Panasonic FZ-B2
  • Panasonic FZ-M1
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Placera laddkabeln i det frästa spåret på bakplattan; säkerställ så tillräckligt lång kabel lämnas för att kunna ansluta till enheten. Placera bakplattan på hållarens baksida så den passar mot de förborrade hålen. Skruva ihop delarna med de medföljande skruvarna.
 
2. Lossa på skruven mitt i hållaren, så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan av kulleden. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast plattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva fast hållaren på monteringsplattan. Dra åt skruven så att hållaren sitter stadig på plats men ändå kan vinklas.
 
3. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så den hamnar på plats. Skjut den kulförsedda låsningsdelen nedåt.
 
Att ta ur enheten från hållaren: Skjut den kulförsedda låsningsdelen uppåt. Dra enhetens överdel ut ur hållaren, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter