Logga in...

Hållare med lås

Passiv hållare med kulled. 2 nycklar ingår . Passar enhet både med och utan handstrap.

Denna hållare används när du vill ha din enhet fastlåst och ändå lättåtkomlig.

 

Hållaren är perfekt även för butiken eller på mässan - överallt där du vill använda din Panasonic utan att den enkelt kan flyttas. Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast och är utrustad med ett lås. För att ta bort din Panasonic ur hållaren krävs en nyckel, två nycklar ingår.

  • Artikel nr: 539768
  • EAN: 7320285397682

Artikel nr 539768 passar till:

  • Panasonic FZ-B2
  • Panasonic FZ-M1
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.

1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva fast hållaren på monteringsplattan. Dra åt skruven så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.

2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Skjut låsningsdelen nedåt och lås hållaren genom att vrida om nyckeln.

3. Att ta bort enheten ur hållaren: Lås upp låsen med den medsända nyckeln. Skjut låset uppåt. Pressa uppåt på hållarens överdel och dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.

4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter