Logga in...

Hållare med lås

Med genomgångskontakt och kulled. 2 nycklar ingår. Synlig hemknapp.

Denna hållare används när du vill ha din iPad fastlåst och ändå lättåtkomlig. Hållaren är krocktestad och godkänd för användning på Brodits nackstödsfäste.   

 

Hållaren är perfekt även för butiken eller på mässan - överallt där du vill använda din iPad utan att den enkelt kan flyttas. Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast och är utrustad med ett lås. För att ta bort iPaden ur hållaren krävs en nyckel, två nycklar ingår. När iPaden sitter i hållaren är hem-knappen åtkomlig. Alla kablar som kan anslutas till iPaden kan även anslutas till hållaren, tex laddkabel eller interface-kabel. När du har anslutit kabeln till hållaren sitter den stadigt på plats och du slipper ansluta den manuellt till iPaden varje gång du sätter den i hållaren. (Kabel medföljer ej.)

 

Hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Du skiftar enkelt mellan stående och liggande läge genom att vrida hållaren till önskad position.

 

Surfplattor bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. ProClip är anpassad för mindre enheter som smartphones. Om du vill sätta en surfplatta på instrumentbrädan måste varje kombination av surfplatta-bil granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 537244
  • EAN: 7320285372443Artikel nr 537244 passar till:

  • Apple iPad 2 (A1395, A1396, A1397)
  • Apple iPad 3rd Gen (A1416, A1430, A1403)
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra först åt skruven hårt, lossa den sedan så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
 
2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren sen skjut försiktigt enheten sidledes in i hållaren tills du hör/känner att den snäpper fast. Att låsa hållaren: Placera låset på hållarens vänstra utskjutande del genom att pressa på det i sidled. Tryck in knappen för att låsa.  
 
3. Att låsa upp hållaren: Lås upp låset med den medsända nyckeln. Ta bort låset. Att ta bort enheten ur hållaren: Skjut försiktigt enheten sidledes ur hållaren sen pressa uppåt på hållarens överdel och dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter