Logga in...

Hållare med lås

Aktiv hållare med ciggkontakt och kulled. 2 nycklar ingår.

Denna hållare används när du vill ha din Galaxy Tab 3 10.1 fastlåst och ändå lättåtkomlig. Hållaren är krocktestad och godkänd för användning på Brodits nackstödsfäste. Hållaren har en cigg-kontakt för anslutning till bilens 12/24 Volt uttag så har du alltid ett nyladdat batteri!

 

Hållaren är perfekt även för butiken eller på mässan - överallt där du vill använda din Galaxy Tab 3 10.1 utan att den enkelt kan flyttas. Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast och är utrustad med ett lås. För att ta bort din Galaxy Tab 3 10.1 ur hållaren krävs en nyckel, två nycklar ingår. Hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Du skiftar enkelt mellan stående och liggande läge genom att vrida hållaren till önskad position.

 

Surfplattor bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. ProClip är anpassad för mindre enheter som smartphones. Om du vill sätta en surfplatta på instrumentbrädan måste varje kombination av surfplatta-bil granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 535549
  • EAN: 7320285355491Artikel nr 535549 passar till:

  • Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5200
  • Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5210
  • Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5220
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.

1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva fast hållaren på monteringsplattan. Dra åt skruven så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.

2. Skjut försiktigt enheten uppifrån in i hållaren. Placera låset på hållarens utskjutande del genom att pressa på det uppifrån. Tryck in knappen för att låsa.

3. Lås upp låset med den medsända nyckeln. Ta bort låset genom att dra det uppåt från hållaren. Skjut försiktigt enheten uppåt ut ur hållaren.

4. Hållaren färdigmonterad. Skifta mellan stående och liggande läge genom att vrida hållaren till önskad position.

Relaterade produkter