Logga in...

Hållare med låsning

Aktiv hållare med ciggkontakt. Med laddningen integrerad i hållaren. Kulförsedd låsningsdel. Passar enhet både med och utan handstrap.

Denna hållare används när du vill ha din Motorola ET1 fastlåst och ändå lättåtkomlig.

 

Hållaren är perfekt även för butiken eller på mässan - överallt där du vill använda din Motorola ET1 utan att den enkelt kan flyttas. Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast och är utrustad med kullåsning. Passar enhet både med och utan handstrap.

 

Surfplattor bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. ProClip är anpassad för mindre enheter som smartphones. Om du vill sätta en surfplatta på instrumentbrädan måste varje kombination av surfplatta-bil granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 530363
  • EAN: 7320285303638

Artikel nr 530363 passar till:

  • Motorola ET1
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast hållaren med de medsända skruvarna.  
 
2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Skjut in låsningsdelarna.  
 
3. Att ta bort enheten ur hållaren: Pressa ut låsningsdelarna i sidled. Pressa uppåt på hållarens överdel och dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.