Logga in...

Aktiv hållare för fast installation

Med kulled. Apple-godkänd laddkabel. Justerbar hållare. Passar enheter med skal/skin som har följande mått: Bredd: 75-89 mm, Tjocklek: 2-10 mm.

OBS! Det är viktigt att sätta i enheten RAKT NEDÅT i hållaren, och att ta den RAKT UPPÅT ut ur hållaren.

 

Med din iPhone i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri! Dessutom har du din iPhone alltid inom syn- och räckhåll i bilen. En aktiv hållare som ansluts innanför instrumentbrädan, det ger en proffsig montering utan lösa kablar hängande över instrumentbrädan. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din iPhone hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning.

 

När du sätter iPhonen i hållaren ansluts den automatiskt till laddenheten. 12 Volt. Produkten är E-märkt. Strömkabeln på hållaren skall anslutas via 2A säkring. Bör monteras av fackman.

 

Hållaren är tillverkad av svart ABS-plast och har perfekt passform. Du sätter snabbt och lätt i iPhonen i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen.

 

Passar enheter med skal som har måtten: bredd: 75-89 mm, tjockleck 2-10 mm. (Kan även passa för skal som är tjockare än 10 mm, beroende på form/design av skalets kanter).

 

Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

 

Denna produkt stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning (förutsatt att enheten stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning).

 • Artikel nr: 527667
 • EAN: 7320285276673

Artikel nr 527667 passar till:

 • Apple iPhone 11
 • Apple iPhone 11 Pro
 • Apple iPhone 6 Plus
 • Apple iPhone 6S Plus
 • Apple iPhone 7 Plus
 • Apple iPhone 8 Plus
 • Apple iPhone X
 • Apple iPhone XR
 • Apple iPhone Xs
 • Apple iPhone Xs Max
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.    
   
1. Anpassa hållaren efter din enhet: Lossa på skruvarna på hållarens framsida så att hållarens sidor kan justeras. Placera enheten i hållaren. Pressa ihop hållarens sidor så att enheten sitter stadigt på plats. Skruva åt skruvarna på hållarens framsida.  
   
2. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna.  
   
3. Skruva några varv på skruven, bara så att gängan börjar ta. Dra ut hållaren och håll den lätt i spänn, skruva samtidigt fast skruven så att hållaren dras fast mot kulleden. Dra först åt skruven hårt, lossa den sedan så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
OBS! Det är viktigt att sätta i enheten RAKT NEDÅT i hållaren, och att ta den RAKT UPPÅT ut ur hållaren.  
   
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: