Logga in...

Hållare med lås

Med lås, 2 nycklar.

Denna hållare är det perfekta valet när du vill ha din enhet fastlåst säkert på plats och ändå lätt åtkomlig. Modellspecifik passform för enbart enhet (EJ för expansionsmodul/handstrap/ruggad ram). Hållaren är tillverkad av extra stark plast och utrustad med ett lås. För att ta bort enheten från hållaren krävs en nyckel (två nycklar ingår). Montera hållaren på valfri slät yta eller Piedestalfäste (PM-fäste) i lastbil, truck, distributionsfordon, lager etc. Föborrade AMPS och VESA standard hål. Du har full tillgång till kamera och alla knappar och utgångar när enheten sitter i hållaren.

         

Tillverkad i Sverige. Tillverkad av högklassig ABS och Acetal plast. Färg: svart. Enheter bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. En montering av en enhet i ett fordon sker alltid på kundens eget ansvar.

 

Dimensioner: 288 x 223 x 36 mm (B x H x D mm)

Vikt: 490 g

  • Artikel nr: 522883
  • EAN: 7320285228832

Artikel nr 522883 passar till:

  • Zebra ET50 10.1
  • Zebra ET51 10.1
  • Zebra ET55 10.1
  • Zebra ET56 10.1
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Placera hållaren på önskad plats och skruva fast med de medsända skruvarna.
 
2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Pressa låsningsdelen nedåt och vrid om nyckeln för att låsa.
 
3. Att ta bort enheten ur hållaren: Lås upp låset med den medsända nyckeln. Pressa låsningsdelen uppåt. Pressa uppåt på hållarens överdel och dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter