Logga in...

Hållare för Kabelanslutning

För Griffin PowerJolt kabel. Justerbar hållare. Passar enheter med skin (INTE för Apple original Bumper).

Valet för dig som ofta ansluter en Griffin PowerJolt-kabel till din iPhone. Du fäster enkelt Griffin-kabeln till hållaren och sedan ansluts din iPhone automatiskt till kabeln när du sätter den i hållaren. Du slipper alltså ansluta Griffin-kabeln manuellt varje gång du sätter din iPhone i hållaren.

 

Hållaren passar endast den nya Griffin PowerJolt kabeln med lås-knappar på sidorna. Jämför kontakten på bilden med kontakten på din kabel för att hitta rätt hållare. (Kabel medföljer ej.)  

 

Med din iPhone i en hållare har du den alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din iPhone hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning.

 

Hållaren är tillverkad av svart ABS-plast och har perfekt passform. Du sätter snabbt och lätt i iPhonen i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen. Hållaren passar iPhone 4 med skin (passar INTE iPhone med Apple original Bumper eller utan skin).

 

Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll.. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

  • Artikel nr: 514165
  • EAN: 7320285141650

Artikel nr 514165 passar till:

  • Apple iPhone 4
  • Apple iPhone 4S
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. För montering av kabel i hållaren: skruva loss locket från hållaren. Lägg hållaren så att framsidan är uppåt. Placera kontakten på plats i hållarens nederdel. Placera locket över kontakten, kontrollera att kabeln ligger rätt. Lås fast kabeln genom att skruva fast locket med de borttagna skruvarna. Kabeln färdigmonterad. Lossa på skruvarna på hållarens baksida så att hållarens sidor kan justeras.  
 
2. Anpassa hållaren efter din enhet: Placera enheten i hållaren. Pressa ihop hållarens sidor så att enheten sitter stadigt på plats. Skruva åt skruvarna på hållarens baksida.  
 
3. Montering av hållaren: Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva några varv på skruven, bara så att gängan börjar ta. Dra ut hållaren och håll den lätt i spänn, skruva samtidigt fast skruven så att hållaren dras fast mot kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter