Logga in...

Hållare för Kabelanslutning

För Griffin PowerJolt kabel. Flockad.

Valet för dig som ofta ansluter en Griffin PowerJolt-kabel till din iPhone. Du fäster enkelt Griffin-kabeln till hållaren och sedan ansluts din iPhone automatiskt till kabeln när du sätter den i hållaren. Du slipper alltså ansluta Griffin-kabeln manuellt varje gång du sätter din iPhone i hållaren.

 

Hållaren passar endast den nya Griffin PowerJolt kabeln med lås-knappar på sidorna. Jämför kontakten på bilden med kontakten på din kabel för att hitta rätt hållare. (Kabel medföljer ej.)  

 

Med din iPhone i en hållare har du den alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din iPhone hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning.

 

Hållaren är tillverkad av ABS-plast och den är flockad. Det innebär att den har en mjuk yta som är extra skonsam mot din iPhone. Hållaren har perfekt passform. Du sätter snabbt och lätt i iPhonen i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen. Hållaren passar iPhone 4 utan skin och utan Apple original Bumper (passar INTE iPhone med skin eller Apple original Bumper).

 

Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll.. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

  • Artikel nr: 514164
  • EAN: 7320285141643

Artikel nr 514164 passar till:

  • Apple iPhone 4
  • Apple iPhone 4S
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Montering av kabeln: Avlägsna de två skruvarna på nedre delen av hållarens baksida så att du kan avlägsna det lilla locket. Håll locket med urfräsningen uppåt. Pressa in kabeln i spåret i lockets överdel. Justera kabeln längd så att du kan vinkla ner kontakten i urfräsningen. Pressa in kontakten i urfräsningen, med märket mot dig så att du kan se det. Sätt tillbaka locket på hållarens baksida. Skruva fast locket på hållaren med de borttagna skruvarna.  
 
2. Montering av hållaren: Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan.  
 
3. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva några varv på skruven, bara så att gängan börjar ta. Dra ut hållaren och håll den lätt i spänn, skruva samtidigt fast skruven så att hållaren dras fast mot kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter