Logga in...

Hållare för Kabelanslutning

För Griffin PowerJolt kabel. Justerbar hållare. Passar enheter med skins.

Hållare för kabelanslutning, för fastmonterad kontakt. Kontakten fästes snabbt och lätt på hållaren och ansluts sedan automatiskt när enheten sätts i hållaren. Du slipper alltså ansluta kontakten manuellt varje gång du sätter enheten i hållaren. (Kontakt medföljer ej.)

 

Endast för den nya Griffin PowerJolt kabeln utan lås knappar på sidorna.

 

Jämför bilden på kontakten med kontakten på din kabel för att hitta rätt hållare. Hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

  • Artikel nr: 514106
  • EAN: 7320285141063

Artikel nr 514106 passar till:

  • Apple iPhone 2G
  • Apple iPhone 3G
  • Apple iPhone 3GS
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas. Bilderna på anvisningen kan skilja sig något från den hållare du har fått, men monteringen sker på samma sätt.  
 
1. För montering av kabel i hållaren: Lägg hållaren så att framsidan är uppåt. Placera kontakten på plats i hållarens nederdel. Markeringen på kontakten skall vara uppåt så att du kan se den. Placera det medsända locket över kontakten, kontrollera att kabeln ligger rätt.  
 
2. Pressa ihop delarna och vänd på hållaren så att baksidan är uppåt. Lås fast kabeln genom att skruva fast locket med de medsända skruvarna. Kabeln färdigmonterad. För justering av hållaren: Lossa på skruvarna på hållarens baksida. Dra isär hållarens sidor.  
 
3. Placera enheten i hållaren. Pressa ihop sidorna så att enheten sitter stadigt på plats. Dra åt skruvarna på hållarens baksida.  
 
4. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Skruva några varv på skruven, bara så att gängan börjar ta. Dra ut hållaren och håll den lätt i spänn, skruva samtidigt fast skruven så att hållaren dras fast mot kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter