Logga in...

Aktiv hållare för fast installation

Med kulled, med Molex adaptersystem. 1.5A laddare. För både slim och extended batteri.

En aktiv hållare som ansluts innanför instrumentbrädan, det ger en snygg montering utan lösa kablar hängande över instrumentbrädan!

 

Du kan välja att använda hållaren enbart för laddning av din enhet, eller att ansluta en adapter till Molex-kontakten för ytterligare funktion. Då kan du använda hållaren även för laddning av GPS-mottagare eller andra egna lösningar (kan ej användas för datakommunikation eller audioanslutning).  

 

12/24 Volt. Produkten är E-märkt. 1.5A laddare. Bör monteras av fackman. Hållaren är monterad på en kulled så du kan enkelt justera din enhet för att undvika reflexer i skärmen. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

  • Artikel nr: 513601
  • EAN: 7320285136014

Artikel nr 513601 passar till:

  • Motorola TC55
  • Symbol TC55
  • Zebra TC55
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Om du använder din TC55 med slim batteriet behöver du först montera på distansplattan. Skjut distansplattan på plats i ryggen på hållaren. Skruva fast plattan med den medföljande skruven.  
   
2. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan.  
   
3. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
   
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: