Logga in...

Passiv hållare

Extra stark hållare. Passar enheter med ruggad ram, med och utan expansionsmodul/handstrap.

Denna hållare är det perfekta valet när du vill ha din enhet stadigt monterad inom bekvämt räckhåll. Modellspecifik passform för enheter med ruggad ram, med och utan expansionsmodul/handstrap. Hållaren är tillverkad av extra stark plast. Montera hållaren på valfri slät yta eller Piedestalfäste (PM-fäste) i lastbil, truck, distributionsfordon, lager etc. Föborrade AMPS och VESA standard hål. Du har full tillgång till kamera och alla knappar och utgångar när enheten sitter i hållaren.

  

Tillverkad i Sverige. Tillverkad av högklassig ABS och Acetal plast. Färg: svart. Enheter bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. En montering av en enhet i ett fordon sker alltid på kundens eget ansvar.

 

Dimensioner: 325 x 216 x 90 mm (B x H x D mm)

Vikt: 932 g

 

  • Artikel nr: 511914
  • EAN: 7320285119147

Artikel nr 511914 passar till:

  • Zebra ET50 10.1
  • Zebra ET55 10.1
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Placera hållaren på önskad plats och skruva fast med de medsända skruvarna.  
   
2. Att sätta enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren och pressa framåt på enhetens överdel så att den snäpper fast i hållaren. Att ta bort enheten ur hållaren: Pressa uppåt på hållarens överdel och dra enhetens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.  
   
3. Hållaren färdigmonterad.  
   
4. Hållaren färdigmonterad med enhet på plats.