Logga in...

Passiv hållare med kulled

Justerbar hållare. Passar enheter utan skal. Bredd: 185-245 mm. Höjd: 108-173 mm.

Med din surfplatta i en hållare monterad i bilen har du den alltid inom bekvämt räckhåll. Trafiksäkert, snyggt och bekvämt! Du kan ansluta exempelvis en laddkabel till din surfplatta när den sitter i hållaren. Hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Du skiftar enkelt mellan stående och liggande läge genom att vrida hållaren till önskad position. Det är lätt att sätta enheten i hållaren, och att ta den med sig när man lämnar bilen.

  

Egenskaper

Den justerbara hållaren passar surfplattor med följande mått: Bredd: 185-245 mm, Höjd: 108-173 mm. Mät din enhet och jämför med hållarens specifikationer för att säkerställa att du valt rätt produkt. Innan du använder hållaren ställer du in storleken så den passar just din surfplatta. Hållaren lämnar i största möjliga mån utrymme till att ansluta t.ex en laddkabel eller t.ex hörlurar.

 

Viktig information 

Surfplattor bör inte monteras på en bils instrumentbräda. Ett ProClip är anpassad för montering av mindre enheter (mobiler), ProClip är inte anpassad för tunga (surfplattor). Om du vill sätta en surfplatta på bilens instrumentbräda måste varje lösning granskas noggrant av dig själv. Hänsyn bör då tas till placering, samt hur stadigt ProClip sitter och vilken storlek av surfplatta du önskar använda. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

 

Film justerbar hållare.

  • Artikel nr: 511615
  • EAN: 7320285116153

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Anpassa hållaren efter din enhet: Lossa låsrattarna på hållarens baksida så att hållarens sidor kan justeras. Skjut isär hållaren till sin fulla storlek. Placera enheten i hållaren. Pressa ihop hållarens sidor så att enheten sitter stadigt på plats. Den fjädrande högerdelen ska vara lite i spänn. Dra åt låsrattarna på hållarens baksida för att fixera inställningen.
 
2. Montera hållarens på plats: Lossa skruven i hålet i mitten av kulleden så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
 
3. Placera enheten i hållaren: För in enhetens övre högra hörn i hållaren och pressa uppåt/åt höger så den fjädrande armen spänns ut och du kan placera enheten i hållaren. Ta bort enheten ur hållaren: Pressa enheten uppåt/åt höger så den går fri och du kan lyfta enheten ur hållaren.
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: