Logga in...

Passiv hållare

Med vridbart toppstöd för en extra stadig montering. Med vibrationsdämpare.

Valet för dig som vill ha din handdator stabilt monterad i ditt fordon, ordentligt fastsatt och ändå inom bekvämt räckhåll. Hållaren har en stark, robust konstruktion för att klara tuffare tag i yrkesanvändning. Det vridbara toppstödet ser till så enheten sitter fast extra stadigt i hållaren, det "låser fast" enheten så att den inte kan skaka det minsta. Det är enkelt att sätta handdatorn i hållaren, och att ta bort den ur hållaren. Du kan ansluta t ex en laddkabel till handdatorn när den sitter i hållaren. Vibrationsdämparna hjälper till att minimera skak och vibrationer om hållaren monteras i fordon som rör sig på dåliga vägar. Monteras på ProClip Monteringsplattform eller Piedestalfäste (PM-fäste).

  • Artikel nr: 510877
  • EAN: 7320285108776

Artikel nr 510877 passar till:

  • Zebra TC8000
  • Zebra TC8300
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Placera hållaren på önskad position.  
   
2. Montera hållaren genom att skruva fast den med medföljande skruv och mutter.  
   
3. För att placera enheten i hållaren: Placera enhetens överdel i hållaren och pressa uppåt och framåt så att den snäpper fast i hållaren. Vrid toppstödet i sidled för att "låsa fast" enheten i hållaren.  
För att ta bort enheten från hållaren: Vrid toppstödet i sidled så enheten sätts fri. Pressa uppåt på enhetens nederdel sedan kan du lyfta enheten upp/ut från hållaren.  
   
4. Hållaren färdigmonterad.

Relaterade produkter