Logga in...

Fäste

Med MultiMoveClip snabbfäste för OtterBox uniVERSE surfplatte-skal. Med kulled.

Ha din surfplatta monterad när du kör så har du den alltid inom bekvämt syn- och räckhåll! Med MultiMoveClip snabbfäste för användning med valfri Otterbox uniVERSE surfplatte-skal. Skjut surfplattan enkelt på plats med ett enhandsgrepp. För smidig montering med perfekt, stadig passform. Snyggt, diskret och bekvämt.

 

Fästet är utrustat med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bra på skärmen, eller skifta mellan stående och liggande läge. Vinklingsbar 17° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med 4 mm AMPS-hål. Tillverkad av svart ABS/Acetal plast. Tillverkad i Sverige. Färg: svart. Monteras på Piedestalfäste.

 

  • Artikel nr: 241636
  • EAN: 7320282416362

  • Bredd: 50 mm
  • Höjd: 107 mm
  • Djup: 46 mm
  • Volym: 246 cm³
  • Vikt: 101 g

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Montering av MultiMoveClip: Lossa på skruven mitt i fästet så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera MultiMoveClip över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra åt skruven tills MultiMoveClip sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.
 
2.  Montera plattan i uniVERSE skalet: Avlägsna mittplattan ur ditt OtterBox uniVERSE skal. Placera 4-hakfästet i hålet. Placera det fyrkantiga blocket på baksidan och skruva fast det med de medsända skruvarna.
 
3. Sätta enehten på plats: Placera enheten ovanför MultiMoveClip. Pressa enheten nedåt så att det fyrkantiga fästet snäpper fast
Ta bort enheten: Pressa MutliMoveClips låsarm framåt och lyft upp enheten bort från MultiMoveClip.
 
4. Produkten färdigmonterad.