Logga in...

Aktiv hållare för fast installation

För alla versioner med pistolgrepp, med vibrationsdämpare.

Valet för dig som vill ha din handdator stabilt monterad i ditt fordon, ordentligt fastsatt och ändå inom bekvämt räckhåll. Hållaren har en stark, robust konstruktion för att klara tuffare tag i yrkesanvändning. Det vridbara toppstödet ser till så enheten sitter fast extra stadigt i hållaren, det "låser fast" enheten så att den inte kan skaka det minsta. Det är enkelt att sätta handdatorn i hållaren, och att ta bort den ur hållaren. Hållaren är utrustad med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bra. Monteras på ett Piedestalfäste.

 

En aktiv hållare som ansluts innanför instrumentbrädan, det ger en snygg montering utan lösa kablar hängande över instrumentbrädan! Du kan välja att använda hållaren enbart för laddning av din enhet, eller att ansluta en adapter till Molex-kontakten för ytterligare funktion. Då kan du använda hållaren även för laddning av GPS-mottagare eller andra egna lösningar (kan ej användas för datakommunikation eller audioanslutning). 12/24 Volt. Produkten är E-märkt. Strömkabeln på hållaren skall anslutas via 2 A säkring. 2 A laddare. Bör monteras av fackman. Tillverkad av ABS plast. Färg: Svart: Tillverkad i Sverige.

  • Artikel nr: 216023
  • EAN: 7320282160234

  • Bredd: 100 mm
  • Höjd: 224 mm
  • Djup: 64 mm
  • Volym: 1434 cm³
  • Vikt: 476 g

Artikel nr 216023 passar till:

  • Zebra TC20
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Montering av fäste: Placera fästet på önskad plats och skruva fast med de medsända skruvarna.  
   
2. Isättning av enhet: För att placera enheten i hållaren: Placera enheten ovanför hållaren och pressa den rakt nedåt på plats i hållaren. Vrid toppstödet i sidled för att "låsa fast" enheten i hållaren.  
   
3. Borttagning av enhet: Vrid toppstödet i sidled så enheten sätts fri. Lyft enheten rakt uppåt, ut ur hållaren.  
   
4. Produkten färdigmonterad.

Sätt din hållare på ett ProClip!

Du behöver två delar; ett ProClip till din bil, och en hållare till din enhet. Hitta rätt ProClip till din bil här: