Logga in...

MultiStäll

Justerbart MultiStäll. Passar enheter med höjd 140-195 mm. Monteringsadapter och skruvar ingår. Svart.

Justerbart MultiStäll. Passar enheter med skyddande skal/skin med totalhöjd 140-195 mm. Du kan ansluta t.ex en. laddkabel till din enhet när den sitter på plats i MultiStället, du kommer åt samtliga knappar och utgångar. För ett stabilare grepp kan du dra åt låsratten på baksidan.

 

Bekvämt att använda överallt hemma, i bilen och på jobbet. Det är mindre risk att du tappar surfplattan eftersom MultiStället är mer greppvänligt än själva enheten. Stället kan användas i olika vinklar, du justerar enkelt beroende på användningsområde. Anpassat också för att ha i knät, eller på väggen eller annan slät yta tillsammans med den medföljande monteringsadaptern (art.nr. 215461.)

 

Surfplattor bör inte monteras på en bils instrumentbräda. Ett ProClip är anpassad för montering av mindre enheter (mobiler), ProClip är inte anpassad för tunga (surfplattor). Om du vill sätta en surfplatta på bilens instrumentbräda måste varje lösning granskas noggrant av dig själv. Hänsyn bör då tas till placering, samt hur stadigt ProClip sitter och vilken storlek av surfplatta du önskar använda. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar.

 

En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 215867
  • EAN: 7320282158675

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Placera monteringsdaptern på önskat ställe och skruva fast den med de medsända skruvarna.
 
2. Placera MultiStället ovanför monteringsadaptern och pressa det rakt nedåt på plats.
 
3. Att sätta enheten i MultiStället: Placera enhetens överdel i MultiStällets överdel. Pressa enhenten uppåt/framåt så att MultiStällets överdel skjuts uppåt. Pressa enhetens nederdel framåt in i MultiStället. För ett stabilare grepp: Pressa nedåt på MultiStällets överdel och lås fast läget genom att dra åt vingmuttern på baksidan.
Att ta bort enheten ur Multi-Stället. Lossa på vingmuttern på baksidan. Pressa enheten uppåt så att MultiStällets överdel skjuts uppåt. Dra enhetens nederdel mot dig och ut ur MultiStället.
 
4. MultiStäll färdigmonterat.

Relaterade produkter