Logga in...

Monteringslösning för PM-fäste

Vridbart PM-fäste med justerbar hållare. Vridbar 345°, passar enheter med höjd: 140-195 mm.

Den justerbara hållaren monterad på ett vridbart PM-fäste ger en stark och mångsidig monteringslösning. Används med fördel på t.ex en affärsdisk, flybridge på din båt eller vilken annan yta som helst där du behöver en stark montering med fördelen av den roterande toppen och en justerbar hållare.

 

Egenskaper

Den vinklade toppen kan rotera cirka 345°. Höjden från PM-fästets nederkant till precis under den vinklade toppen är 117 mm. Ovanpå PM-fästet sitter en vinklad toppdel på 45° och därefter ett MultiMoveClip, så du enkelt kan ta bort hållaren om så skulle behövas. Den justerbara hållaren passar enheter med eller utan skal med en höjd mellan 140-195 mm och tjocklek upp till 25 mm vid den tjockaste punkten. På hållarens över- och underarmar sitter en bit mjukt skumgummi för att ge ökad friktion så din enhet sitter så still som möjligt i hållaren.

 

Vikt: 625 g.

  • Artikel nr: 215856
  • EAN: 7320282158569

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Placera PM-fästet på önskad plats och skruva fast det. Montera hållaren på PM-fästet genom att skjuta i kulleden i MultiMoveClip på PM-fästets ovansida..
 
2. Placera enhetens överdel i hållaren och pressa uppåt så den justerbara armen skjuts upp.
 
3. När den justerbara armen gått upp, släpp ned enheten mot hållarens nederkant så den justerbara armen går ihop igen och sätter enheten i spänn.
 
4. Lås monteringen med vingmuttern på hållarens baksida.

Relaterade produkter