Logga in...

MoveClip

MultiMoveClip. Med kulled. Med lås, två nycklar ingår. Med långt frigörelsehandtag.

MultiMoveClip är valet för dig som enkelt vill kunna byta mellan olika hållare på samma ProClip. Smidigt om du har fler mobiler i hushållet, eller vill kunna placera GPS:en där mobilen vanligtvis sitter. Du fäster MultiMoveClip på din ProClip i bilen och sedan är den klar att använda tillsammans med valfria hållare. Dina hållare sitter på plats lika stadigt som om de var fastskruvade direkt på ProClip. Detta MultiMoveClip är utrustat med ett nyckellås, så din hållare sitter extra säkert på plats.

 

MultiMoveClip passar tillsammans med alla Brodits hållare med kulled. Det finns två storlekar på kulled och för att passa till hållare med den mindre storleken medföljer två adapterplattor. Kombinerar du MultiMoveClip med artikelnummer 215504 passar den även hållare utan kulled.

  • Artikel nr: 215822
  • EAN: 7320282158224Produktblad: 231151.pdf

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga innan monteringen påbörjas.
 
1. Att montera MultiMoveClip: Lossa på skruven mitt i MultiMoveClip så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats och skruva fast med de medsända skruvarna.

2. Placera MultiMoveClip över monteringsplattan och skruva fast den. Dra åt skruven så att MultiMoveClip sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.

3. Att sätta hållaren på MultiMoveClip: Placera hållarens kulled ovanför MultiMoveClip och skjut den rakt nedåt in i MultiMoveClip tills du hör/känner att den snäpper fast. Pressa in låsknappen så att hållaren låses fast.

4. Att ta loss hållaren från MultiMoveClip: Öppna låset med nyckeln. Pressa framåt på MultiMoveClips låsarm så att hållaren går fri. Pressa hållaren rakt uppåt ut ur MultiMoveClip.

Relaterade produkter