Logga in...

MultiStäll

Stödben för MultiStäll, för mindre surfplattor. Längd: 98 mm. Monteringsadapter och skruvar ingår. Svart.

Detta stödben används när du vill göra om din  befintliga hållare till ett MultiStäll. Byt enkelt ut den kulled som från början satt på hållaren mot stödbenet så har du en helt ny hållare.

 

Ett mångsidigt multiställ; perfekt för dig som använder din surfplatta på flera olika ställen. Med ett multiställ blir det enklare att flytta med dig surfplattan, det är mindre risk att du tappar den eftersom stället är mer greppvänligt än själva enheten. Stället kan användas i olika vinklar, du justerar enkelt beroende på användningsområde. Anpassat också för att ha i knät. Tillverkad av svart ABS-plast.

 

Du kan även sätta multistället på väggen, eller annat valfritt ställe med hjälp av monteringsadaptern som medföljer. Om du vill kunna sätta fast stället på mer än en plats, kan du beställa fler monteringsadaptrar (se art.nr. 215461).

 

Stödbenet är 98 mm långt och passar bäst till lite mindre surfplattor.

 

Surfplattor bör inte monteras på instrumentbrädan. Ett ProClip är anpassad för mindre enheter (mobiler). Om du vill sätta en surfplatta på instrumentbrädan måste varje lösning granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 215781
  • EAN: 7320282157814

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.
 
1. Ta bort kulleden från hållaren genom att lossa skruvarna på hållarens framsida.
 
2. Placera stödbenet för MultiStäll så att det passar mot hålen där kulleden tidigare satt fast. Skruva fast stödbenet med de medsända skruvarna.
 
3. Att sätta fast hållaren: Pressa monteringsadaptern på hållarens baksida nedåt så att den lossnar. Placera monteringsdaptern på valfritt ställe och skruva fast med de medsända skruvarna. Placera hållaren ovanför monteringsadaptern och pressa den nedåt så att den snäpper fast. För att ta loss hållaren: Dra hållaren uppåt.
 
4. Hållaren färdigmonterad i liggande läge.

Relaterade produkter