Logga in...

MultiStäll

Monteringsadapter och skruvar ingår. Kulförsedd låsningsdel. För OtterBox Defender Series.

Ett mångsidigt multiställ som är perfekt för dig som använder din iPad på flera olika ställen. Du sätter enkelt fast din iPad i stället, sedan sitter den stadigt på plats vad du än gör! Bekvämt att använda överallt hemma, i bilen och på jobbet.

 

Med multistället blir det enklare att flytta med dig iPaden, det är mindre risk att du tappar den eftersom stället är mer greppvänligt än själva enheten. Stället kan användas i olika vinklar, du justerar enkelt beroende på användningsområde. Anpassat också för att ha i knät. Tillverkad av svart ABS-plast.

 

Du kan ansluta t.ex en. laddkabel till iPaden när den sitter på plats i multistället, du kommer åt samtliga knappar och utgångar. Du kan enkelt växla mellan stående och liggande läge.

 

Du kan även sätta multistället på väggen, eller annat valfritt ställe med hjälp av monteringsadaptern som medföljer. Om du vill kunna sätta fast stället på mer än en plats, kan du beställa fler monteringsadaptrar (se art.nr. 215461).

 

Surfplattor bör inte monteras på en bils instrumentbräda. Ett ProClip är anpassad för montering av mindre enheter (mobiler), ProClip är inte anpassad för tunga (surfplattor). Om du vill sätta en surfplatta på bilens instrumentbräda måste varje lösning granskas noggrant av dig själv. Hänsyn bör då tas till placering, samt hur stadigt ProClip sitter och vilken storlek av surfplatta du önskar använda. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

  • Artikel nr: 215520
  • EAN: 7320282155209

Artikel nr 215520 passar till:

  • Apple iPad 2 (A1395, A1396, A1397)
  • Apple iPad 3rd Gen (A1416, A1430, A1403)
  • Apple iPad 4th Gen (A1458, A1459, A1460)
  • Apple iPad With Retina (Lightning Connector)
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Multistället. Att sätta fast hållaren: Placera monteringsdaptern på valfritt ställe och skruva fast med de medsända skruvarna. Placera hållaren ovanför monteringsadaptern och pressa den nedåt så att den snäpper fast. För att ta loss hållaren: Dra hållaren uppåt.  
 
2. Skjut försiktigt enheten i sidled in i hållaren.  
 
3. Placera den kulförsedda låsningsdelen på hållarens vänstra utskjutande del och pressa på det i sidled  
 
4. Hållaren färdigmonterad stående, liggande läge.

Relaterade produkter