Logga in...

MultiStäll

Monteringsadapter och skruvar ingår. Svart.

Ett mångsidigt multiställ som är perfekt för dig som använder din iPad på flera olika ställen. Du sätter enkelt fast din iPad i stället, sedan sitter den stadigt på plats vad du än gör! Bekvämt att använda överallt hemma, i bilen och på jobbet.

 

Med multistället blir det enklare att flytta med dig iPaden, det är mindre risk att du tappar den eftersom stället är mer greppvänligt än själva enheten. Stället kan användas i olika vinklar, du justerar enkelt beroende på användningsområde. Anpassat också för att ha i knät.

 

Du kan ansluta t.ex en. laddkabel till iPaden när den sitter på plats i multistället, du kommer åt samtliga knappar och utgångar. Du kan enkelt växla mellan stående och liggande läge.

 

Du kan även sätta multistället på väggen, eller annat valfritt ställe med hjälp av monteringsadaptern som medföljer. Om du vill kunna sätta fast stället på mer än en plats, kan du beställa fler monteringsadaptrar (se art.nr. 215461).

 

Surfplattor bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. ProClip är anpassad för mindre enheter som smartphones. Om du vill sätta en surfplatta på instrumentbrädan måste varje kombination av surfplatta-bil granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar.

  • Artikel nr: 215473
  • EAN: 7320282154738

Artikel nr 215473 passar till:

  • Apple iPad 1 (A1219, A1337)
MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Multistället. Att sätta fast hållaren: Pressa monteringsadaptern på hållarens baksida nedåt så att den lossnar. Placera monteringsdaptern på valfritt ställe och skruva fast med de medsända skruvarna.  
   
2. Placera hållaren ovanför monteringsadaptern och pressa den nedåt så att den snäpper fast. För att ta loss hållaren: Dra hållaren uppåt.  
   
3. Att sätta iPaden i hållaren: Placera iPadens nederdel i hållaren och pressa framåt på iPadens överdel så att den snäpper fast i hållaren.  
   
4. Att ta bort iPaden ur hållaren: Pressa uppåt på hållarens överdel och dra iPadens överdel ut ur hållaren först, sedan kan du lyfta iPaden upp/ut från hållaren.

Relaterade produkter