Logga in...

MoveClip

Monteringsadapter med AMPS-standard hål. 2 honor + 1 hane.

Används när du vill montera en enhet på ProClip Monteringsplattform, om enheten har t ex ett sugproppsfäste. Monteringsadapter har en fjäderbelastad stålkula som låsfunktion.

 

Monteringsadaptern passar alla enheter som har AMPS hål på baksidan. Monteringsadaptern består av två delar - en hanplatta och en honplatta.

Hanplattan sätts fast på baksidan av enheten och passar både horisontala och vertikala AMPS hål. Honplattan sätts fast på en ProClip monteringsplattform eller någon annan monteringsanordning med plan yta.

 

Du kan enkelt ta med dig enheten när du lämnar bilen. Bilderna visar monteringsadaptern ihop med Sirius Satellitmottagare.

  • Artikel nr: 215276
  • EAN: 7320282152765

MONTERINGSANVISNING

1.

2.

3.

4.

Monteringsadaptern passar AMPS standard både liggande och stående. Bilderna visar montering av adaptern ihop med Sirius satellitmottagare och ProClip Monteringsplattform.

1. Placera adapterns han-platta på baksidan av din enhet så att hålen passar. (Om du har någon annat monteringsfäste på din enhet skall du ta bort den först.) Skruva fast plattan med de medsända skruvarna.

2. Fäst hon-plattan på ProClip och skruva fast den med de medsända skruvarna.

3. Sätt fast din enhet genom att placera enheten ovanför fästet och pressa den nedåt så att den snäpper fast.

4. Enheten är på plats.